Месец: м.г

Покана за јавен почетен настан за проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – Критинк“

Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ и Центарот за европски стратегии „Евротинк“ имаат чест да Ве поканат да учествувате на почетниот јавен настан (kick-off meeting) за проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“, кој се спроведува во наредните 3 години, со поддршка од Европската Унија. Настанот […]