Ден: д.м.г

Покана за учество на информативни сесии по повод почнувањето на Програмата за мали грантови и тековниот конкурс

Фондацијата „Метаморфозис“ и „Евротинк – Центар за европски стратегии“ се обраќаат до заинтересираните локални граѓански организации и медиуми со покана за учество на информативни сесии во врска со Програмата за мали грантови во рамките на проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“, поддржан од Европската Унија. Конкурсот […]