Ден: д.м.г

Седницата на ЦК нa ВМРО-ДПМНЕ изнедри смени и – дезинформации

  [Рецензија: Вратен пасошот на Мијалков со „помош“ на СЈО?]   Во текот на празничното претпладне на 23 октомври на социјалните мрежи се појавија вести дека наводно власта му го вратила пасошот на повеќекратно обвинетиот од Специјалното јавно обвинителство, Сашо Мијалков, кој дури веројатно и побегнал од земјава. Линк до […]