Ден: д.м.г

Кога медиумите влегуваат во „офсајд“

Foto: Pexels

Фото: Пекселс Намерно или ненамерно, медиумите во Република Македонија често знаат пред имињата на обвинетите, осудените или уапсените, да ја наведат и етничката припадност, а во некои случаи и религијата. Криминалот може да биде мотивиран од различни фактори, но треба да биде јасно дека криминалот, неморалноста и злоупотребата на државните […]