Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 07/06/2019

Многу невистини и произволности за преносот на финалето во ракомет

  Повикувајќи се на пост на профилот на експратеничката Весна Бендевска, направен е обвинувачки текст против МРТ поради фaктот што финалето во Лигата на шампионите во ракомет не е пренесувано...