Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 08/07/2019

Нема докази дека Атина му се налутила на Заев за присуството на јубилејот на...

Насловот на текстот што го рецензираме не нуди докази дека Атина наводно му се налутила на премиерот Зоран Заев за неговото присуство...