Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 12/07/2019

Морето во Паралија не е загадено

Текстот што го рецензираме е невистинит, информацијата дека Паралија личи на депонија, не е точна.