Категорија: Промовирани

Барање за апликации – Грантови за граѓански организации во рамки на проектот КриТинк

Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ објавува: Повик за поддршка на локални граѓански организации Рок за поднесување: 15 јули 2019 г.   Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ кој го спроведува Фондацијата „Метаморфозис“ во партнерство со „Евротинк“со поддршка од Европската […]

Барање за понуди за изработка на мобилна апликација

Фондацијата „Метаморфозис“ и „Евротинк“ во рамките на проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ финансиран од Европската Унија имаат потреба од развој на мобилна апликација – едукативна игра за „Андроид“ и iOS-платформата. Во функција на апликацијата – играта потребно е создавање веб-базиран административен дел со база […]

Барање за апликации – грантови за граѓански организации во рамките на проектот „КриТинк“

Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ објавува: Повик за поддршка на локални граѓански организации Рок за поднесување: 6 јули 2018 г.   Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“, кој го спроведува Фондацијата „Метаморфозис“, во партнерство со „Евротинк“, со поддршка од […]