Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 07/03/2019

Kur gazetari luan me ndjenjat e lexuesit!

Në kohën kur klikimet zënë vend në piadestalin më të lartë, informacioni për shumicën e mediave elektronike bëhet sekondare. Titujt senzacionalistë tërheqin më së shumëti vëmendjen e lexuesve dhe...