Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 12/03/2019

Prezantohen gjetjet e hulumtimit për njohuritë elementare mediatike dhe mendimin kritik te të rinjtë

“Eurothink" - Qendra për strategji evropiane dhe Fondacioni për internet dhe shoqëri - Metamorfozis, sot (11.3.2019) i prezantuan gjetjet nga hulumtimi në terren - anketë, e cila u realizua...

Titull bombastik që përdoret për të gënjyer lexuesit!

Ndër teknikat që shfrytëzojnë një pjesë e mediave për të manipuluar lexuesit dhe për t’i “shtyrë” ata të hapin tekstin është edhe titulli senzacional ose i pavërtetë. Rasti i...