Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 30/04/2019

Heshtja zgjedhore, nëse nuk është e ndaluar me ligj, nuk domethënë që është etike

Nga: Ajnur Bafqari Gjatë zbatimit të zgjedhjeve dhe një ditë para mbajtjes së tyre mediat duhet ta respektojnë heshtjen zgjedhore. Heshtja zgjedhore hyn në fuqi një ditë para zgjedhjeve (e...

Mediat nuk duhet t’i tmerrojnë qytetarët me detaje nga lojrat vetëvrasëse që mund edhe...

Nga: Fatbardha Curri Kanë kaluar një vit, që kur lojëra elektronike famëkeqe “Balena Blu” alarmoi prindërit por edhe institucionet arsimore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, dhe më gjerë, se...

As mulla Sula forcohet e as dobësohet Muki, mediat nuk kanë fuqi-matës!

Gjatë ditëve të fundit kishte një “luftë mediatike” nga përkrahësit e kryetarit të Bfi-së Sulejman Rexhepi, përkrahësit e pushtetit dhe të palës që deshi tia marrë pushtetin Suljeman Rexhepit...