Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 04/05/2019

Në fushatë zgjedhore vlejnë rregulla të caktuara ligjore për mediat të cilat duhet të...

Nga: Fatlume Dervishi Mediat dhe zgjedhjet Zgjedhje presidenciale, parlamentare, lokale, të rregullta ose të parakohshme… Mediat për to përgatiten dhe mobilizohen që përpara fillimit të fushatës sepse informimi gjatë procese zgjedhore...

Akuzat serioze duhet të verifikohen seriozisht

    Ky tekst është i njëanshëm, jo i besueshëm dhe i motivuar politikisht, për ta njollosur kandidatin e pushtetit në zgjedhjet presidenciale, Stevo Pendarovski. Linku deri te artikulli origjinal: NUK DO...