Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 09/05/2019

Dorëzohet Reka, i bashkangjitet BDI-së në përkrahje të kandidatit konsensual Pendarovski

Blerim Reka nuk është dorëzuar dhe as është bashkangjitur BDI-së

Apeli i kandidatit për president në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale, Blerim Reka, që të dilet në votime në rrethin e dytë në këtë tekst transmtohet si bashkëngjitje...
Marrë nga Monster Ztudio/ Shutterstock

Kur mediat me çdo kusht gjejnë lidhje të pamundshme, dëmtohet shoqëria dhe gazetaria

Shkruan, Ferikan Iljazi Shpesh në media, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën maqedonase në Maqedoninë e Veriut, haset fenomeni i lidhjes së ngjarjeve me njerëz ose ngjarje...