Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 15/05/2019

Xhezair Shaqiri-Hoxha tashmë një vit nuk është këshilltar i kryeministrit

Bëhet fjalë për plasim të vrazhdë të një informacioni të pasaktë, e cila potencohet që në titull, e poashtu përmendet disa herë në pjesën përmbajtjesore të tekstit - se...
Almakos: Një ditë pas fitores së Pendarovskit, Zaev shuplakë BDI-së: Mos u lavdëroni shumë!

Zaevi nuk i dha shuplakë BDI-së dhe iu drejtua të gjithë partive politike

Deklarata e liderit të Lidhjes Sociale Demokrate të Maqedonisë (LSDM) dhe kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV), Zoran Zaev u shtrembërua nga shumica e portaleve shqiptare, duke...

Mediat nuk kanë të drejtë të shpikin kryetarë dhe poste!

Të gjithë lartë e poshtë i dijmë politikat e çdo mediumi, qoftë tradicional apo i internetit por ndodhë shpesh që mediat të përkahin palë të caktuar në një kontest,...

Mediat duhet patjetër të mbrojnë privatësinë njerëzore dhe jo ta dëmtojnë atë

Mediat dhe gazetarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV) shpesh herë duke publikuar çfarëdoqoftë informate, kanë bërë shkelje të privatësisë të personave publik por edhe privat. Megjithëse shkelja...