Tag: Lajme

Gazetaria nuk bëhet në “Fejsbuk”, por në terren

Elida Zylbeari

Në emisionin “Click Plus” të Televizionit “21”, kryeredaktorja e Portalb.mk, Elida Zylbeari, duke folur për rolin e mediave onlajn (portaleve) në fushatën zgjedhore dhe parimin e vetërregullimit, ka deklaruar se lajm nuk janë vetëm deklaratat e politikanëve, por dalja në terren e gazetarëve, ndeshja me të vërtetën, verifikimi dhe balancimi […]

Po shpërndahet lajm i rrejshëm në Fejsbuk se gjoja në Maqedoni po kidnapohen fëmijë nga dy persona

Foto nga Portalb.mk Ministria e Punëve të Brendshme i informon qytetarët se nëpër rrjete sociale me qëllim që të shpërndahet panik, po shpërndahet një lajm i rrejshëm se gjoja dy persona, nëpër Maqedoni po kidnapojnë fëmijë, njofton Portalb.mk. “Ditët e kaluara, individë të caktuar me qëllim që të shkaktojnë panik, nëpër […]

Konferencë: E domosdoshme të rishikohen planet dhe programet mësimore me përmbajtje për njohuri elementare mediatike në arsim

Konferencë e Shkollës së lartë për gazetari dhe marrëdhënie me publikun - "Njohuritë elementare mediatike në arsim - parakusht për pjesëmarrjen e të rinjve në proceset shoqërore dhe politike në Maqedoni", u mbajt më 18.12.2018.

Konferencë e Shkollës së lartë për gazetari dhe marrëdhënie me publikun – “Njohuritë elementare mediatike në arsim – parakusht për pjesëmarrjen e të rinjve në proceset shoqërore dhe politike në Maqedoni”, u mbajt më 18.12.2018 “Është urgjente dhe e domosdoshme të rishikohen planet dhe programet mësimore me përmbajtje për njohuri […]