Tag: LSDM

Mediat serioze nuk merrem me muhabete çajtoresh

Kur një ngjarje e caktuar ka interes publik dhe është qendër të vëmendjes, për shkak të interesimit të lexuesve, në numër shumë të madh rritet edhe numri i shkrimeve lidhur me atë temë. Shumica e mediave, kur gjenden para një ngjarjeje të tillë, fërkojnë duart dhe bëhen gati që ta […]

Zaevi nuk i dha shuplakë BDI-së dhe iu drejtua të gjithë partive politike

Almakos: Një ditë pas fitores së Pendarovskit, Zaev shuplakë BDI-së: Mos u lavdëroni shumë!

Deklarata e liderit të Lidhjes Sociale Demokrate të Maqedonisë (LSDM) dhe kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV), Zoran Zaev u shtrembërua nga shumica e portaleve shqiptare, duke e transmetuar si shuplakë ndaj partisë bashkëqeverisëse, Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI). Megjithatë, Zaev as nuk i dha shuplakë BDI-së dhe […]

Kryeministri Zoran Zaev nuk kushtëzon partinë AlternAtiva

Që një tekst të jetë i kompletuar dhe ta arrijë qëllimin kryesor të tij, të informojë, patjetër duhet që t’i plotësojë kriteret që i kërkohen gazetarit gjatë përpilimit të atij teksti. Vërtetësia, prania e vakteve, burimet e informatave, përmbajtja, paraqitja e të vërtetës dhe paanshmëria, janë elementet kryesore që e […]