Ознака: 27 април

Опозициските портали не напишаа ниту еден збор за сведочењето на Василевски

Сведоштвото на Василевски не беше пренесено од страна на информативните интернет портали кои важат за опозициски, односно блиски до ВМРО-ДПМНЕ, какви што се „Курир“, „Нетпрес“, „Република“, „Лидер“. За нив „Призма“ пред неколку месеци напиша дека се во сопственост на Унгарци, поконкретно фирмата на Унгарката Агнеш Адамик – „Адинамик Медиа“ е сопственик на овие портали.