Ознака: бегалци

Нема да се гради Центар за мигранти во Општина Карпош

  [Рецензија: МВР потврди ќе се гради центар за мигранти во Општина Карпош ] Текстот што го рецензираме шири дезинформации дека во Општина Карпош ќе се гради центар за мигранти. Од Општина Карпош за „КриТинк“ изјавија дека „во ниту еден ДУП на Општина Карпош не се предвидени вакви објекти“. Наслов […]