Ознака: бордел

Новинарот треба да одговори, а не да ги прашува читателите дали Богоев трошел народни пари во бордел

  [Рецензија: ТРОШЕЛ ЛИ БОГОЕВ НАРОДНИ ПАРИ ВО БОРДЕЛ?: Градоначалникот на Карпош ќе слави Нова година во Дубаи, посетил ли годинава бордел во Виена?]   Текстот што го рецензираме е манипулативен, полн со прашања, без ниту еден одговор. Целиот напис се базира на претпоставки со кои се прави обид да […]