Ознака: CriThink

Обука за критичко мислење со граѓански организации

 Во рамките на проектот „Со Критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ од 2-4 ноември со Скопје се одржа обука за грантистите од првиот циклус која ја спроведоа Фондацијата Метаморфозис и Евротинк – Центар за европски стратегии. Претставниците на граѓанските организации имаа можност да се запознаат со основите на […]