Ознака: Џезаир Шакири – Хоџа

Џезаир Шаќири-Хоџа една година не е советник на премиерот

[Рецензија: Советникот на Заев: Горд сум на јунаците од „Диво Насеље“ кои убија 8 и повредија 37 македонски полицајци] Станува збор за грубо пласирање неточна информација, која се потенцира уште во насловот, а се споменува и неколкупати во содржинскиот дел на текстот – дека Џезаир Шаќири–Хоџа е советник на премиерот […]