Ознака: комплекс македонско село

Текст што „плаче“ за тужба

[Рецензија: ШИЛЕГОВ ПРИЧИНА ЗА ЗАТВАРАЊЕТО НА „МАКЕДОНСКО СЕЛО“? Барал ли Шилегов „фифти-фифти“ од прометот на комплексот?]   Текстот кој го рецензираме, „плаче“ за тужба поради клевета. Се изнесуваат тешки обвинувања за градоначалникот Петре Шилегов, а информациите не се ниту проверени, ниту потврдени. Во написот не се наведени извори, туку сè […]