Ознака: локални шерифи

Кога некој се напаѓа, мора да се слушне и неговата страна

[Рецензија: БИТОЛСКАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА „БРКА“ НОВИНАРИ: Испратила „локални шерифи“ да се pаспpaшyваат и зaплaшyваат новинар] Текстот е едностран и нејасен. Информациите што ги пласира не се доволно објаснети и проверени. Линк до оригиналниот напис: БИТОЛСКАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА „БРКА“ НОВИНАРИ: Испратила „локални шерифи“ да се pаспpaшyваат и зaплaшyваат новинар Датум и време на […]