Ознака: млада скопјанка

Манипулативен наслов за младата скопјанка со попреченост ги донесе читателите во заблуда

  [Рецензија: Млада скопјанка со попреченост: Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е Рекорд] Насловот на веста е тенденциозен, сензационалистички и наведувачки: Млада скопјанка со попреченост: Се качувам во автобус и ме лажат дека следна станица е Рекорд Кога ќе го прочитате овој наслов, веднаш помислувате […]