Ознака: набавка

Новинарот не смее да суди, тој треба да информира

Текстот што го рецензираме му нуди на читателот информации добиени од „свои извори“, но таквите информации не се проверени од ниту една друга страна и поради тоа написот може да се квалификува како „рекла-кажала“ текст