Ознака: Наум Стоилковски

Наслов што нема врска со текстот

   [Рецензија: СЈО заминува во историјата, договориле лично Мицкоски и Заев ] Насловот на текстот што рецензираме алудира дека Специјалното јавно обвинителство нема да постои, што воопшто не е точно, бидејќи власта и опозицијата сè уште бараат модел како СЈО ќе функционира во рамките на Јавното обвинителство. Изречното тврдење во […]