Ознака: паралија

Морето во Паралија не е загадено

[Рецензија: Паралија личи на депонија: Водата во летувалиштето кое е омилено кај македонските туристи полна со ѓубре] Текстот кој го рецензираме е невистинит, информацијата дека Паралија личи на депонија, не е точна. Линк до оригиналниот напис: Паралија личи на депонија: Водата во летувалиштето кое е омилено кај македонските туристи полна […]