Ознака: прадер вили синдром

Емотивна приказна злоупотребена за политички цели

[Рецензија: СКАНДАЛ: Државата и Венко Филипче се изигруваат со болно девојче, кое има прекин во дишењето и одбива да го прати во странство]   Текстот што го рецензираме е нецелосен. Тој пренесува емотивна приказна на мајка, која бара помош за своето дете заболено од редок синдром, но написот во новинарска […]