Ознака: пренос

Многу невистини и произволности околу преносот на финалето во ракомет

  [Рецензија: Бендевска од СДСМ: срамно е што финалето од ЛШ во ракомет нема да се пренесува преку МРТВ] Повикувајќи се на пост на профилот на експратеничката Весна Бендевска, направен е обвинувачки текст против МРТВ заради фaктот што финалето во Лигата на шампионите во ракомет не е пренесувана на националниот […]