Ознака: Сергеј Самсоненко

Еднострано, коментаторско и неосновано фалење на Самсоненко

Целосно едностран текст, коментаторски напишан, полн со пофалби за Сергеј Самсоненко. Написот оддава впечаток дека е зготвен во ПР кујната на Самсоненко и ѝ е послужен на јавноста да го дегустира под превезот на новинарски текст