Ознака: Синиот кит

Самоубиствени игри: Сензационална најава за шуплива сторија

    Повеќе медиуми кај нас пишуваа за обиди за самоубиство на тинејџери од земјава, поврзани со сугестии примени по социјалните мрежи, дури и едно конкретно самоубиство што се става на сметка на играта „Синиот кит“, ама завршува со она „се тресеше гората…“. Вистинските извори велат – има само два […]