Ознака: јубилеј

Нема докази дека Атина му се налутила на Заев за присуството на јубилејот на „Танец“

  [Рецензија: Атина му се налути на Заев за „Танец“ ] Насловот на текстот што го рецензираме не нуди докази дека Атина наводно му се налутила на премиерот Зоран Заев за неговото присуство по повод 70 години од формирањето на „Танец“. Присуствата на премиерите на настани во рамките на своите […]