Ознака: вакцини

Пет заблуди за вакцинацијата (инфографик)

  Написот е преземен од агенцијата (META)  Македонија, како никогаш порано, не била со олку низок опфат со вакцинација и никогаш не била на олку ниско ниво на здравствена едукација. Тоа што и докторите не се добро едуцирани, не е новонастаната ситуација, тоа е процес што довел до ерозија на позицијата […]