Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

105972276_821815835012184_6208668839112447149_n

111
Ne shesh – Nga prespa nis historia e re shqiptare 1