Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

1_1h-9iKYvxzXKmFiIYFgrSg

Foto nga: Medium.com

1_1h-9iKYvxzXKmFiIYFgrSg
EU_mk