Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Benny – Медиумска рапсодија Screenshot 2020 03 26 At 16.24.43

Screenshot 2020 03 26 At 16.24.43