Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Момчето со кучето е приведено според наредба на МВР, а не на функционер на СДСМ Screencapture Netpress Mk Funkcioner Na Sdsm Naredil Apse E Na Momcheto So Kuche 2020 04 21 21 19 29

Screencapture Netpress Mk Funkcioner Na Sdsm Naredil Apse E Na Momcheto So Kuche 2020 04 21 21 19 29

Untitledнетпрес