Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

„Бот“ на СДСМ Проф Каролина Астеруд Ристова е автор и „админ“ во „Курир“ Expres Mk

Поразителна статистика за Македонија Хрватска ја објави стапката на смртност од коронавирусот во регионот и ни покажа колку “блескаме“ – Kurir mk2
„Бот“ на СДСМ Проф Каролина Астеруд-Ристова е автор и „админ“ во „Курир“ – Expres mk