Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Вести

Информативна сесија во Велес за повикот за мали грантови во рамките на проектот КриТинк

Денеска во просториите на Граѓанскиот ресурсен центар во Велес се одржа инфо сесија за граѓанските организации од Вардарскиот плански регион поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со...

Информативна сесија за повикот за мали грантови во рамките на проектот КриТинк во Битола

Денеска во просториите на ГО Младински културен центар во Битола се одржа втората инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски...

Информативна сесија за мали грантови во рамките на проектот КриТинк во Струга

Денеска во хотелот Дрим во Струга се одржа втората инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски стратегии во рамките на...

Информативна сесија за мали грантови во рамките на проектот КриТинк во Тетово

  Денеска во Тетово во просториите на граѓанската организација „Лоја“ се одржа првата инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски стратегии...

Покана за учество на информативни сесии по повод почнувањето на Програмата за мали грантови...

Фондацијата „Метаморфозис“ и „Евротинк – Центар за европски стратегии“ се обраќаат до заинтересираните локални граѓански организации и медиуми со покана за учество на информативни сесии во врска со Програмата за мали грантови во рамките на...