Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Вести

Барање за апликации – грантови за граѓански организации во рамките на проектот „КриТинк“

Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ објавува: Повик за поддршка на локални граѓански организации Рок за поднесување: 6 јули 2018 г.   Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“,...

Покана за јавен почетен настан за проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска...

Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ и Центарот за европски стратегии „Евротинк“ имаат чест да Ве поканат да учествувате на почетниот јавен настан (kick-off meeting) за проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска...