Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

88060267 1162786327446289 4275673740265652224 N

88060267 1162786327446289 4275673740265652224 N
Северна Кореја егзекутираше едно лице заразено од корона вирус скриншот