Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled

Screen Shot 2020 03 01 At 13.04.39
88060267 1162786327446289 4275673740265652224 N