Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Kuken Pritvor Za Frosina Remenski I Mile Jovanovski Press24

Куќен притвор за Фросина Ременски и Миле Јовановски Press24
Kuken Pritvor Za Frosina Remenski I Mile Jovanovski Press24 Featured