Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Додека Филипче во емисија тврди како пациентите се со лесна слика еден пациент почина по пат накај болница – Kurir Mk1

Додека Филипче во емисија тврди како пациентите се со лесна слика еден пациент почина по пат накај болница – Kurir mk
Додека Филипче во емисија тврди како пациентите се со лесна слика еден пациент почина по пат накај болница – Kurir mk1