Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

ЕКСКЛУЗИВНО Заев вмрежен со рускиот бизнисмен кој финансира про руски партии и протести – Лидер

режим1
ЕКСКЛУЗИВНО Заев вмрежен со рускиот бизнисмен кој финансира про руски партии и протести – Лидер