Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

fatkeqesia

skrinsot-zatvor-featured-002-800 dpi-final
Pixelbay_Question_mark_Word_Art