Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

FireShot Capture 109 – Скандалозно признание на министерот

вработувања
FireShot Capture 109 – Скандалозно признание на министерот