Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Фотографијата со лицето во заштитна опрема е направена во Полска, а не во ЈСП ДАЛИ Е ОВА РЕАЛНО Автобуси на ЈСП се дезинфицираат во присуство на патници

ДАЛИ Е ОВА РЕАЛНО Автобуси на ЈСП се дезинфицираат во присуство на патници