Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

20 Сушанто On Twitter Една слика многу црепови Https T Co 9W3DjBpui8 Twitter Crop

слика заев албанско знаме
20 Сушанто On Twitter Една слика многу црепови Https T Co 9W3DjBpui8 Twitter Crop Naslovna