Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

илустрација локално

„Бот“ на СДСМ Проф Каролина Астеруд-Ристова е автор и „админ“ во „Курир“ – Expres mk
илустрација локално